Fanuc, Siemens, Mitsubishi, Yaskawa, Bosch, Sanyo Denki m.fl.

Alle reservedele er taget ud af kørende maskinerog sælges med 6 måneders garanti.

Til tider kan det ikke svare sig, at få en ellers velfungerende maskine op at køre igen, da prisen på reparation langt overstiger værdien af maskinen, på grund af høje reservedelspriser fra leverandøren.

Det medfører at flere og flere kunder søger deres reservedele på internettet, men hvad så med funktion, returret, vejledning og garanti? Det giver en stor usikkerhed.

Reparo tilbyder de selv samme reservedele, enten som nye, ombytning eller repareret og ofte fra eget lager i Næstved.

Vi kan levere reservedele med en typisk besparelse på op til 50 %, i forhold til original leverandører. Der gives selvfølgelig garanti på delen, som modsvarer ombytnings garanti fra original leverandør.

Vores største besparelse for én kunde, er 95.000kr + 7 uger sparet i leveringstid på en spindelcontroller.

Reparo kan levere mange dele fra eget lager, men i tilfælde hvor vi ikke er lagerførende, kan vi som regel skaffe reservedele fra dag til dag fra vore samarbejdspartnere i hele Europa.

Vi opdaterer løbene vores reservedelskatalog, men har vi ikke den lagt den reservedel i søger op endnu, så send os en forespørgsel og vi vil gøre alt for at skaffe den del i mangler.

Hvis det skulle ske, at vi ikke kan skaffe jeres reservedel, kan vi ofte tilbyde at reparere på eget værksted eller ved en af vore mange samarbejdspartnere i Europa. Vi giver selvfølgelig samme garanti på reparation.

Har vi ikke din del, så skaffer vi den!
Kontakt os i dag!